El xef del restaurant Casamar de Llafranc (una estrella Michelin), Quim Casellas, reivindica el consum del peix de llotja, d’espècies autòctones de la mateixa Costa Brava, com és el cas de la sardina. Casellas opta per una recepta diferent a les que estem acostumats, molt pròpia de la cultura mediterrània i molt senzilla. Marina les sardines amb aigua de mar i vinagre, de manera que aconsegueix una textura ferma però molt gustosa. Les acompanya amb unes textures de poma de Torroella i un gel de fonoll.
RECEPTES RELACIONADES
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
CAPÍTOL SENCER
TOTS ELS EXTRES DEL CAPÍTOL
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
Post Views: 1.015
You Might also like
-
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
-
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
-
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània