360º Experiència Immersiva

Estrena 18 d'abril 2021

Tres dels 10 capítols de ‘Patrimonis’ ofereixen la possibilitat a l’espectador de gaudir d’una experiència immersiva en 360º pel conjunt Romànic de la Vall de Boí, el Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona o fer un recorregut per la Ruta del Cister, descobrint els Monestirs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges.

Aquests recorreguts parteixen dels formats televisius, però expliquen noves històries vinculades a l’espai patrimonial.

En el cas del Conjunt Romànic de la Vall de Boí s’explica el descobriment que l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner fa fer del Conjunt Romànic de la Vall i del trasllat posterior d’algunes peces rellevants al MNAC.

El Monestir de Poblet serveix com a punt de partida per fer un recorregut pels camins de la Ruta del Cister, mostrant la connexió dels tres monestirs cistercencs i la importància històrica i monumental.

Finalment, al Recinte de Modernista de Sant Pau admirem la bellesa i la funcionalitat del seu disseny arquitectònic, pensat per Lluís Domènech i Montaner, com un espai per gaudir d’una bellesa sanadora.

Aquestes peces immersives complementàries als capítols televisius, suposen una nova experiència tècnica i de consum audiovisual. Un pas més en la incorporació de nous recursos narratius i tecnològics per fer més atractius els continguts als espectadors i reforçar la divulgació cultural i l’entreteniment.

Scroll to top