‘Patrimonis’, herència que ens defineix

Les televisions locals estrenen diumenge 18 d’abril a les 22.30h la docusèrie ‘Patrimonis’, un recorregut de 10 capítols que ens convida a viatjar de nord a sud per descobrir un conjunt d’elements que conformen l’essència d’aquest país i que serveixen per explicar el territori i la seva gent.

Patrimonis’ és un viatge ple de sensibilitat que descriu paisatges, però també gent i oficis, artesans, pescadors, artistes, músics, poetes i escriptors.

Coneixerem els patrimonis del nostre país a través de la bellesa, el viure, la identitat, la llibertat, els rituals, la genialitat, el silenci, la paraula, el treball o el paisatge. Són aquests conceptes, aquestes paraules plenes de sentit les que ens fan viatjar pel modernisme de Barcelona, per la Ruta del Cister, pel conjunt Romànic de la Vall de Boí, per les velles colònies industrials o per festes tradicionals com la Patum de Berga.

Projecte multimèdia que compta amb una experiència immersiva en 360º

Patrimonis’ s’ha pensat com a projecte multimèdia. L’espectador podrà conèixer les històries que s’expliquen a través de patrimonis.cat, les xarxes socialscontinguts extrestres capítols realitzats en 360º (el Conjunt Romànic de la Vall de Boí, el Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona o la Ruta del Cister), la versió podcast que es podrà escoltar a les ràdios locals i que ha comportat el repte d’adaptar el format televisiu a un format d’àudio, la banda sonora construïda a partir de l’enregistrament de música en directe en els espais patrimonials que s’han inclòs en el programa o les històries personals o professionals dels protagonistes que complementen els capítols disponibles al web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top