El xef del restaurant Casamar de Llafranc (una estrella Michelin), Quim Casellas, aposta per un arròs sec típic de Palafrugell. Tots els productes són de proximitat, com l’arròs de Pals, de la varietat Nembo, i la gamba de Palamós, pescada a només tres milles de Llafranc. Com a base d’aquest arròs sec, un sofregit fosc, elaborat amb molta paciència, amb una cocció de cinc hores. L’acompanya amb un allioli d’algues.
RECEPTES RELACIONADES
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
CAPÍTOL SENCER
TOTS ELS EXTRES DEL CAPÍTOL
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
Post Views: 984
You Might also like
-
Viure. La dieta mediterrània
Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
-
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
-
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània