El doctor Ramón Estruch, especialista en la dieta mediterrània, la periodista gastronòmica a La Vanguardia, Cristina Jolonch, i el director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés, debaten sobre els beneficis de la dieta mediterrània entorn una taula amb un àpat que segueix aquest patró alimentari. Un patró tan sa que fins i tot hi ha qui s’ha plantejat concentrar-lo en una pastilla.
CAPÍTOL SENCER
TOTS ELS EXTRES DEL CAPÍTOL
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
Post Views: 1.029
You Might also like
-
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
-
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
-
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània