Reinterpretar l’esqueixada tradicional, un plat típic de la cuina catalana, utilitzant les tècniques més actuals. Aquesta és la idea que porta a Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc (una estrella Michelin), a elaborar una recepta senzilla i molt gustosa. És essencial la qualitat dels aliments que transforma en diferents textures a partir de tècniques com l’espuma, l’emulsió o el microbrioix.
RECEPTES RELACIONADES
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
CAPÍTOL SENCER
TOTS ELS EXTRES DEL CAPÍTOL
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
Post Views: 856
You Might also like
-
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
-
-
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània