Un plat tradicional, amb tots els ingredients originals, però reinterpretat i actualitzat. El xef del restaurant Casamar de Llafranc (una estrella Michelin), Quim Casellas, transforma la poma al forn en bombons de xocolata blanca acompanyats de cítrics en diferents textures sobre una base d’avellanes de Brunyola (La Selva), directament de productor.
RECEPTES RELACIONADES
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
CAPÍTOL SENCER
TOTS ELS EXTRES DEL CAPÍTOL
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
Arròs sucarrat amb gamba de Palamós i all i oli d´algues
La dieta mediterrània
Bombó de poma al forn i avellanes de Brunyola amb gelat de canyella
La dieta mediterrània
Post Views: 960
You Might also like
-
Sardina semi curada amb poma i gel de fonoll
La dieta mediterrània
-
‘Els ametllers’, de Joana Gomila i Laia Vallès
La dieta mediterrània
-
‘Ses flors’, de Joana Gomila i Laia Vallès, entre oliveres
La dieta mediterrània